top of page
 • Wat zijn jullie openingstijden?
  U bent van harte Welcome! Zie het onderstaand overzicht voor de specifieke openingstijden: Tijdens feestdagen of evenementen kan worden afgeweken van de standaard openingstijden. Hierover publiceren wij tijdig via onze social media kanalen en op de site.
 • Welke soorten drankjes serveren jullie?
  Wij serveren een breed scala aan drankjes, waaronder koffie, thee, frisdranken, bier, wijn, cocktails en sterke drank. Ons menu biedt voor elk wat wils! Kijk snel op het menu voor ons aanbod.
 • Bieden jullie ook eten aan?
  Ja, we hebben een menukaart met diverse lunch gerechten, snacks, voorgerechten, gebak. Er is voor ieder wat wils! kijk snel op het menu.
 • Kunnen jullie rekening houden met dieetvoorkeuren of voedselallergieën?
  Absoluut! We begrijpen het belang m.b.t. zorgvuldige allergenen informatie voor dieetvoorkeuren en voedselallergieën. In ons menu zijn daarom zover mogelijk de allergenen vermeld. Als je specifieke vragen hebt over allergenen in ons aanbod, informeer dan bij ons personeel en zij zullen je graag helpen. Je kunt natuurlijk ook een bericht achterlaten via de contact pagina. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
 • Organiseren jullie evenementen of speciale avonden?
  Ja, we organiseren regelmatig evenementen en speciale avonden. Dit kan variëren van live muziekoptredens tot themafeesten en proeverijen. Houd onze website & sociale mediakanalen in de gaten voor aankomende evenementen.
 • Hebben jullie een happy hour?
  Ja, we hebben elke dag happy hour van 18:00 uur tot 19:00 uur. Tijdens het happy hour bieden we speciale kortingen op geselecteerde drankjes. Het is een geweldige gelegenheid om te genieten van je favoriete drankjes tegen een voordelige prijs!
 • Kunnen jullie grote groepen accommoderen?
  Zeker! We kunnen grote groepen accommoderen. Als je van plan bent om met een grote groep te komen, raden we je aan van tevoren contact met ons op te nemen, zodat we de beste ervaring voor jullie kunnen regelen.
 • Hebben jullie een buitenruimte of een terras?
  Ja, we hebben een gezellig terras waar je kunt genieten van je drankjes en maaltijden in de buitenlucht. Het is een geweldige plek om te ontspannen en van het weer te genieten.
 • Accepteren jullie credit cards?
  Ja, we accepteren credit cards, evenals pinpassen & contant. We willen het betalen zo gemakkelijk mogelijk maken voor onze klanten.
 • Is er parkeergelegenheid in de buurt van jullie café/bar?
  Ja, er zijn verschillende parkeermogelijkheden in de buurt van ons. Je kunt gebruikmaken van openbare parkeerplaatsen of parkeergarages in de omgeving. Ons personeel kan je ook helpen met informatie over de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheden. Zie in ieder geval de lijst hieronder:
 • Hebben jullie wifi beschikbaar voor klanten?
  Ja, we bieden gratis hoogwaardige wifi aan voor al onze klanten. Je kunt bij onze medewerkers informeren naar guest de inloggegevens.
 • Kan ik een tafel reserveren?
  Ja, we accepteren reserveringen. We raden je aan om van tevoren te reserveren, vooral tijdens drukke periodes of als je met een grote groep komt. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail om een tafel te reserveren.
 • Mag ik mijn huisdier meenemen naar jullie?
  Helaas, vanwege hygiënische redenen en de comfort van al onze klanten, zijn huisdieren niet toegestaan in ons café/bar, met uitzondering van hulphonden.
 • Organiseren jullie privé-evenementen of feestjes?
  Ja, we bieden de mogelijkheid om privé-evenementen of feestjes in ons café/bar te organiseren. Neem contact met ons op om de details te bespreken en we zullen ons best doen om aan jouw wensen tegemoet te komen.

Frequently Asked Questions

bottom of page